Gelişmiş uygulamalarla öğrenme ve yapay zekanın öğrenmede rolü

Gelişmiş uygulamalarla öğrenme ve yapay zekanın öğrenmede rolü




Hiç başka bir ülkeye seyahat etmeyi ve dışarı çıkmak, çalışmak veya seyahat etmek için yeni bir deneyim eklemeyi merak ettiniz ve belki diğer insanlarla iletişim kurmayı, sohbetleri veya başka bir nedenden ötürü var mı?

Düşündüğünüz ilk şey nedir, elbette, bu yerin sakinleri hangi dili konuşuyor? Aslında, artık bu konuda düşünemez ve endişe edemezsiniz ve bu tam olarak eşzamanlı çeviri uygulamalarının ortaya çıkmasının nedenidir. Bu uygulamalar, yiyecek ve taksiler ve hatta yerel nüfusla iletişim sağlar, bu da size bir dil açmış gibi konuşmak istediğiniz dünyanın tüm dillerinde iletişim kurmayı özgürce hissettiren en hoş deneyimi sağlayacaktır. pay. Tüm dünya için kapılar.

Modern çağın gelişimi ve yapay zeka teknolojisinin kullanımı ile tüm dünya, hızlı öğrenmeye dayalı olan bu yeni teknolojiler haline geldi, tüm dünya birbirine açık hale geldi ve çoğunuzla iletişim kurabilirsin bir kişi ve adım adım çeviriyi kullanmanız gerekir.

Dünya gelişiyor ve kolaylaştırıyor ve eşzamanlı çeviri birçok mobil uygulama Android ve iOS için kullanılabilir hale geldi.

Burada bu makalede, sizin için kolayca kullanılabilecek en iyi uygulamaların ayrıntılarına bakarak basitleştiriyoruz.

Birincisi: Google Çeviri:


Tabii ki, aklınıza gelen ilk şey (Google çevirmen), en iyi, en hızlı ve en ünlü çevirmen ve belki de yadsınamaz bir şekilde Android ve iPhone modlarının eşzamanlı çevirisi için en iyisi ve bu uygulama sadece kendi başına geliştirildi. Ana şirket, böylece çok büyük bir veritabanı içeriyor.

Altında:

Google çevirmeninin faydaları:


1- İnternette bulunan tüm dillere ve tüm dillere çevirebileceğiniz 103'den fazla dili destekler

2- İlgili değil: İnternet'e erişemiyorsanız internet bağlantısı olmadan kullanılmak üzere indirebileceğiniz 59'dan fazla dil içeren çok büyük bir veritabanı içerir.


3- Görüntüleri, yani bir "kamera modu" tercüme edin: metinlerin fotoğraflarını çekmenize ve hemen 40'tan fazla dile çevirmenize izin veren bir durum.

4- Dışarıdaysanız size "konuşma" sağladıkları için kullanımı kolay olan harici simgeler. Bu durum, 32'den fazla dilden daha fazla konuştuğunuz kelimelerin derhal çevirisini sağlar

5- Kazanç Modu: Klavyede yazmaya zaman kazandıran bir el yazısı makinesini tanımlamanın yanı sıra, kalemi kullanarak tercüme etmeniz gerekenleri yazabileceğiniz ve uygulamalardan birinin dilleri koruduğu takdirde bunu tanıyacaktır.

6- Tercüme Belleği Transferlerin uygulamaya nasıl çevirileceğine bakılmaksızın, çeviri notundan kaydedilir ve aynı anda herhangi bir aktarım uygulamasına kolayca iletişime geçebilir ve bu verileri uygulamadaki bir hesap aracılığıyla her cep telefonuna aktarabilirsiniz.


7- Uygulama reklam olmadan indirmek ve yüklemek tamamen ücretsizdir, dürüst olmak gerekirse, bu onu Google'ın bize sunduğu en iyi çeviri uygulamalarından biri yapar ve Google Play Store veya App Store üzerinden indirebilirsiniz.

Tabii ki, savaş dev teknoloji şirketi, Google ve Microsoft arasında şiddetlidir, bu nedenle özellikle böyle büyük bir kullanım ise ve herkesin ihtiyacı varsa, rekabet herhangi bir alanda geçersiz olmayacaktır, bu nedenle Microsoft ikinci bir rakip olarak girer. Ayrıca eşlik eden çeviri uygulamaları alanında ve en iyi yanıtlama uygulamalarından biri olarak sınıflandırılır

Microsoft Çeviri Özellikleri:


1- Kullanıcı için tamamen ücretsizdir

2- Dünya çapında 60'tan fazla dili koruyor

3- İnternete bağlı olmayan çevirmen kullanılabilir ve metin ve sesli çağrılarla ilişkili olmayabilir

4- Kamera başına Fotoğraflar Eşzamanlı Çeviri için Çeviri Kamerası ve İnternet'te uyumlu olmayanlar da mevcuttur ve ekran görüntüleri içerir

5- Birçok kişilik modu. Microsoft çevirmen sistemi daha fazla dil içerebilir, ancak bu hizmetin eksikliğini bir başkasıyla telafi eder, bu da uygulama 100'e kadar farklı dil konuşmasına izin veren bu duruma izin verir.

6- Mesajların Çevirmesi: Her seferinde uygulamayı açmak zorunda kalmadan kelimelerin ve metinlerin diğer uygulamalara çevirilmesine izin verdiği için diğer uygulamalara açılma.

7- Bilinen ifadeler, uygulama size Hello kelimesi ve diğer bilinen kelimeler gibi bir dizi bilinen kelime öbeği ve kelimeleri, İnternet'e ihtiyaç duymadan herhangi bir dile çevirme yeteneğiyle sağlar.

8- Telefonunuz ve Android Wear Smart Watch arasındaki çevirilerinizi otomatik olarak yapar.
Microsoft Translator ayrıca Android ve iPhone cihazları için ücretsiz bir dil çevirmendir ve bunu Google Play Store'dan veya uygulama mağazasından indirebilirsiniz ve bağlı olmayan bir modda kullanım için çevrimiçi olarak kullanabilir veya dil paketlerini indirebilirsiniz.

Bu uygulama, onları daha kolay hale getirmek için bir yerden başka bir yere seyahat etmek isteyenler için ve aynı şehrin sakinleri gibi konuşabilecekleri başka bir şehirde kalma nedenlerinden dolayı, mükemmel hizmetler kesinlikle isteyerek tasarlanmıştır. seyahatinizde size yardımcı olun

Uygulama, özelliklerinin bir açıklaması ile nasıl çalışır:


1- Öncelikle, seyahat etmek istediğiniz yer için hedefinizi belirlemeniz ve paketi o ülke için indirmeniz gerekir. Birçok durumda size yardımcı olur ve ne zaman ihtiyacınız olan duruma göre konuşabilirsiniz.

2- Bu uygulama size bu ülkede güvenlik ve güvenlik kuralları ve eylemlerinizi yönetmenize yardımcı olacak bazı kültürel sorunlar içeren bir bölüm sağlarken, yurtdışında arama yapabilmeniz için "Wi-Fi Dialer" özelliğini içerir. İyi entegre edin, ifade bölümü çok geniştir ve mizah, eğlence ve hatta flört için sekmelerde bulunur.


3- Tripingo uygulaması App Store ve Google Play'de ücretsiz olarak kullanılabilir ve uygulama size daha fazla ifade ve içerik sağlayan ücretli profesyonel bir sürümde kullanılabilir ve isterseniz doğrudan bir çevirmenle iletişim kurmanıza izin verir . Birini arayın veya büyük ölçekte onunla iletişim kurun.

Android telefonunuz aracılığıyla kolayca hızlı ve anında bir metin çeviri hizmeti alabilirsiniz ve hızlı ve doğru bir şekilde çalıştığı için birçok sözlüğe sahiptir.

Babylon Tercüman uygulaması 2013'ün onuncu ayında piyasaya sürüldü. Android OS işletim sistemi için Babil yazılımı, araçlar bölümündeki Google Play Store veya mağaza üzerinden liste aracılığıyla, uygulama uygulamanın ardışık sürümlerini dağıtmaya ve başlatmaya başlar. Yeni güncelleme yeni araçlar ve özellikler eklendi ve uygulamadaki bazı hataları tam kapasite ile çalıştırıyor.

Babil çevirmeninin işlevleri:


1- Bu uygulama, anlamlar ve metinler için daha iyi bir çeviri hizmeti almak için uygulama tarafından sağlanan tüm diller için sözlük başına 1600'den fazla anlamla donatılmış olduğu için birçok sözlük içeren diğer uygulamalardan farklıdır.

2- Makaleleri Çevir, Web'de veya herhangi bir sosyal ağ sitesi aracılığıyla bir makale okursanız, bu makaleyi tüm uygulama aracılığıyla istediğiniz herhangi bir dile çevirebilirsiniz.

3- Bu uygulama, cep telefonunuzdan daha iyi ve daha kolay metin, fotoğraf ve sesi çevirmenizi sağlayan birden fazla ve geliştirilmiş araç ve özellik sağlar.


4- Yüzlü çeviri, uygulama size metni çevirmenizi sağlayan ve her bir kelimeyi veya metni kopyaladıktan ve dil hakkında otomatik olarak öğrendikten sonra çeviri penceresini göstermenizi sağlayan bu özelliği sağlar.

5- Makaleleri Çevirme, Web'de veya herhangi bir sosyal ağ sitesi aracılığıyla bir makale okuyorsanız, bu makaleyi tüm uygulama aracılığıyla istediğiniz herhangi bir dile çevirebilirsiniz.

6- Birden fazla dil yazdığınız veya mesaj gönderdiğiniz kelimeyi aynı anda üçten fazla dilde ve kolaylıkla istediğiniz dilin seçimi ile organize bir şekilde çevirebilirsiniz.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Our site uses cookies, to improve user experience Read more

Ok