Най -важните приложения на изкуствения интелект


Най -важните приложения на изкуствения интелект



Проблемът с съвременната ера и неговото развитие едновременно. Не можем да затворим очите си за това, защото сме между страните до това уравнение. Това е натрапник на съвременната ера, „Изкуствен интелект (AI), най -високият пробив в съвременната ера. Уведомете ни първо как започна революцията на изкуствения интелект.


Как започна изкуственият интелект „AI“?

Съвременният изкуствен интелект за пръв път започна като съвместен опит в мултидисциплинарната група от различни лекари на университета в Дартмут, за да разбере как работи умът, като създава нов. Една от тези групи беше вдъхновена от биологичните системи зад съзнанието и в крайна сметка си представяше „невронна мрежа“, която имитира в системата си човешкия ум.

Въпреки че въпросът започва през 1957 г., действителният старт на изкуствения интелект е едва наскоро, особено след въвеждането на мощни сървъри за данни за обработка на големи количества данни. Въпреки силата на изкуствения интелект и степента на неговата полезност в практическия живот, той има много тъмни страни, тъй като има опасения, че въпросът ще се свърже с ... като загуби някои основни функции и степента на способността му да надмине човека Ум в много функции, но въпросът е донякъде свързан с това как можем да се доверим на това, което може да направи изкуственият интелект и степента на неговата контролируемост и способност да симулира човешкия ум, но въпреки тъмните му страни, той не може да бъде отказан от степента на нейното значение може да се възползва от развитието на работната система в различни области и може да помогне за създаването на по -здравословен начин на живот. Ето защо е необходимо в нашия практически живот да започнем да знаем как да го използваме. Ето защо ще споменем най -важните инструменти за изкуствен интелект, които трябва да използваме.

Първо: „Chatgpt“


„Chatgpt“ седи на трона на най -важните приложения в системите за изкуствен интелект. Това е приложение, разработено от OpenAI, което се счита за най -доброто от тях, тъй като има превъзходна способност да взаимодейства с потребителя чрез текстови разговори, както и в логически отговори, което го прави по -подобен на хората и се разчита като източник на информация, която след кратък период е приета. GPT чатът има свой собствен език, на който може да взаимодейства с потребителя, след като отговори на въпросите, поставени му от потребителя в естеството на интерактивна дискусия и е полезно в следното ..


- Той може да достигне до най -големия брой идеи, след като му предостави основните думи на темата

- Възможността за създаване на маркетингово съдържание, пригодено за привличане на конкретна категория или сегмент от продукта

- Предоставяне на подходящи отговори на различни имейли

- Активирайте ефективно функцията за превод

- Писане на статии и истории, както и по много ефективен и идеален начин

- Писане на софтуерни кодове и коригиране на грешки във вече писмените кодове

Второ: Бард


Bard се счита за идеалния колега за чат GPT и се поддържа от Google. Счита се с подобен на чат GPT като идеален езиков модел, който работи за генериране на информация и данни чрез техники за изкуствен интелект чрез чат. Бард се отличава, като предоставя опростена и организирана информация според основната тема и се счита за една от най -ефективните програми, тъй като именно това е продукт на поредица от потребителски изживявания на Google, сайтът за търсене с най -високата глобална употреба, така че Бард може да се счита за идеален изкуствен интелект след чат GPT.

Трето: Университет AI


Устойчивостта на AI се различава от чата Bard и GPT, тъй като не разчита предимно на опита на предишните потребители, а по -скоро разчита предимно на езици за програмиране и дава отговори на въпросите на потребителите въз основа на това. Ето защо той има ефективност и отлични резултати в по -специално научните и изследвания.

Четвърто: (Dall-E)


(Dall-E) е специализиран в създаването на изображения въз основа на заявката на потребителя, след като прикачи ясни инструкции на естествен език. Тоест, можем да кажем, че това е програма Photoshop и Illustrator при поискване само след режисиране на инструкции. Това е изкуствен интелект, разработен от същата компания, която е специализирана в чата на GPT, OpenAI, и не се счита за дизайнер. Не само изображения, но и като редактор и съдържа графичен потребителски интерфейс (GUI). Най -важното от всичко е, че можете да получите пълни права на собственост върху всяко изображение, което създавате.

Пето: (Wombo Dream)


(Wombo Dream) не се различава много от (dall-e), тъй като разчита на създаването на изображения след конвертиране на писмени инструкции в изображения, но се различава по това, че е система за изкуствен интелект, която е лесна за използване и подходяща за различни бизнеси, В допълнение към факта, че цената на абонирането за платената система за напреднали услуги е по -евтина от всяка друга програма

Шесто: (Сократ):


(Socratic) зависи от студентите и тяхната помощ, тъй като това е едно от специализираните приложения в научната област, особено за учениците, тъй като помага на учениците да изпълняват своята училищна работа, като предоставят образователни материали въз основа на заявката на потребителя и предоставят всичко, свързано с това, което е Изисква се, тъй като се предоставят видеоклипове, подобни въпроси и отговори и се споделят връзки към теми. Даване на студента на всеки подходящ и наличен образователен ресурс. Изтеглете приложението през телефона. Това приложение се предоставя от Google за подпомагане на студентите и осигуряване на подходящо образователно съдържание.

Седмо: „(Fooducate)


Приложението „Fodiocat“ е предназначено за здравна помощ, тъй като се счита за хранителен лекар, който помага да се отслабне или поддържа тежест, като предоставя информация за здравословните храни, как да ги получавам, разбиране на техните компоненти и предоставяне на подробна и актуална Формуляр за информация за дата за правилно и подходящо хранене ефективно.

Вярно е, че изкуственият интелект е много полезен за улесняване на получаването на информация, тъй като можем да го разгледаме като идеално решение за достъпа до конкретна информация и наистина може да спре някои текущи задачи, но според моето лично мнение няма нужда от всичко това съмнение относно силата на изкуствения интелект, тъй като смятам, че в крайна сметка човешкото докосване остава най -доброто, тъй като въпросът често не зависи само от подредбата, но допълнителни докосвания и дори грешки могат да накарат хората да имат горната ръка, но без да се отричат ​​допълнителните докосвания добродетелта на технологиите и дори изкуствения интелект в спестяване на усилия и време и постигане на целта пряко и ефективно.

Post a Comment

Previous Post Next Post

Our site uses cookies, to improve user experience Read more

Ok